Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TICKLESS Kid PRO Mentazöld ultrahangos kullancsriasztó

Gyártó: Tickless
Cikkszám: KPR01MG
Vonalkód: 5999566452406
Elérhetőség: Raktáron
TICKLESS Kid Pro - Újratölthető ultrahangos kullancsriasztó készülék - gyerekek számára Vegyszer- és illatanyag mentes, használata teljesen biztonságos mindenki számára.
A jótállás időtartama 1 év.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás  70.000 Ft feletti rendelés esetén Budapesten és Pest megyében

ingyenes szállítás 100.000 Ft felett vidékre

Leírás és Paraméterek

db/karton 240
db/raklap 3600

Leírás

A készülék ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek érzékelhetetlenek az emberek és állatok számára, de zavarják a kullancsokat, ily módon távol tartva azokat. Hatótávolsága kb. 2,5 méter.
HASZNÁLATA: 1. Az első használat előtt töltsd a készüléket addig, amíg a LED lámpa zöldre vált, ezzel aktiválod is. 2.A készüléket elhelyezheted pl. a cipődön, táskádon. Helyezd a gumigyűrűt a készülék egyik oldalsó mélyedésébe. Győződj meg arról, hogy a gumi teljesen a vájatban van. 3. Helyezd a gumit a készülékkel a cipőfűződre/táskád szíjára, húzd át a gumigyűrűt a cipőfűző alatt és illeszd az eszköz másik oldalán található mélyedésbe. Ellenőrizd, hogy a gumigyűrű teljesen belesimuljon a mélyedésbe a megfelelő rögzítés érdekében. A kibocsátott ultrahang hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy letakarod! (Ne tedd a zsebedbe, vagy táskába). A készüléket a nyomógomb háromszori gyors megnyomásával lehet kikapcsolni, a gomb egyszeri hosszú megnyomásával lehet bekapcsolni. A sikeres kikapcsolást kétszer felvillanó zöld/piros fény, a bekapcsolást 4x felvillanó a töltöttségi szinttől függően piros vagy zöld fény jelzi. Az akkumulátor élettartamának védelme érdekében a készüléket mindig teljesen feltöltött állapotban, kikapcsolva tárold, amikor használaton kívül van. A gomb egyszeri megnyomásával bármikor ellenőrizheted a készülék működését. 4 zöld villanás jelzi, ha a készülék fel van töltve, 4 piros villanás jelzi, ha a készülék töltöttségi szintje 30% alatt van és tölteni szükséges. Ha az akkumulátor eléri a kritikus szintet, az eszköz kikapcsol.
TÖLTÉS: Töltsd fel a mellékelt kábellel hálózatra csatlakoztatva (ne laptopról vagy számítógépről). Töltés közben a készülék automatikusan kikapcsol, és aktiválódik a töltőről való leválasztás után. Töltés közben a készülék pirosan világít, a teljes töltöttségi szint eléréséhez töltsd, amíg a fény zöldre vált. Egy teljes töltés várhatóan 7-14 napos működést jelent.
ÉJSZAKAI-FÉNY FUNKCIÓ: A készülék bekapcsolt állapotában tartsd nyomva a gombot 3 másodpercig. Az éjszakai-fény funkció során a készülék folyamatosan pirosan fog villogni, hogy láthatóbbá válj a sötétben. A kikapcsolásához tartsd nyomva a gombot újabb 3 másodpercig. (Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsonyabb, mint 30%, az éjszakai-fény funkció automatikusan kikapcsol.)
FIGYELMEZTETÉS: Fulladásveszély miatt nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára. Méretei miatt kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. Az akkumulátor műszaki adatai: típusa: Lithium-ion Button Cell Battery, áramellátás: 3.6V 50mAh, kémiai rendszer: Lithium Nickel Cobalt Oxide. A továbbfejlesztés keretében a műszaki módosítások jogát fenntartjuk. A 2021/19 EU és 2006/66 EK irányelvek szerint régi elektromos készülékeket, valamint régi elemeket és akkumulátorokat nem lehet a válogatás nélküli kommunális hulladékkal együtt ártalmatlanítani, mivel a bennük található veszélyes anyagok potenciálisan negatív hatással vannak az emberi egészségre és környezetre. A készülék beépített (nem cserélhető) akkumulátort tartalmaz. Ezt az elektromos készüléket nem szabad háztartási hulladékként kezelni. Ne nyissa fel a készüléket és ne szedje alkatrészeire! Ha az akkumulátort, mint veszélyes hulladékot szeretné kidobni, a teljes készülékre vonatkozóan tartsa be az országos környezetvédelmi előírásokat. A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP31). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt a károsodás megelőzése érdekében. Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Műszaki meghibásodás esetén 12 hónap garanciát vállalunk.

Keresés