Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TICKLESS - JK9 nyakörv újratöthető ultrahangos kullancsriasztóval NEON

Gyártó: Tickless
Cikkszám: PRO-K9NE
Vonalkód: 5999566452499
Elérhetőség: Raktáron
TICKLESS

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás  70.000 Ft feletti rendelés esetén Budapesten és Pest megyében

ingyenes szállítás 100.000 Ft felett vidékre

Leírás

A készülék ultrahang hullámok kibocsátásával fejti ki hatását, amelyek érzékelhetetlenek az emberek és állatok számára, de zavarják a kullancsokat és bolhákat, ezáltal nagy hatékonysággal nehezíti meg az élősködők megtapadását. A készülék hatótávolsága 2,5 méter. A TICKLESS® első sorban megelőzésre szolgál, a kullanccsal vagy bolhával már fertőzött kisállat parazitamentesítésére nem alkalmas. Kérjük, használat előtt győződj meg arról, hogy kedvenced élősködőktől mentes.
Használata: 1. Az első használat előtt legalább 2-4 órán keresztül töltsd a készüléket, ezzel aktiválod is az eszközt. 2.Vedd le a nyakörvet az állatról - macskák számára használj biztonsági gyors-kioldó nyakörvet! Helyezd a gumigyűrűt a készülék egyik oldalsó mélyedésébe. Győződj meg arról, hogy a gumi teljesen a vájatban van. 3. Helyezd a gumit a készülékkel a nyakörvre, húzd át a gumigyűrűt a nyakörv alatt és illeszd az eszköz másik oldalán található mélyedésbe. Ellenőrizd, hogy a gumigyűrű teljesen belesimuljon a mélyedésbe a megfelelő rögzítés érdekében, így a TICKLESS® biztonságosan a nyakörvön marad. A gomb egyszeri megnyomásával bármikor ellenőrizheted a készülék működését. 4 zöld villanás jelzi, ha a készülék fel van töltve, 4 piros villanás jelzi, ha a készülék töltöttségi szintje 30% alatt van és tölteni szükséges. Ha az akkumulátor eléri a kritikus szintet, az eszköz kikapcsol. A készüléket a nyomógomb háromszori gyors megnyomásával lehet kikapcsolni, a gomb egyszeri hosszú megnyomásával lehet bekapcsolni. A sikeres kikapcsolást kétszer felvillanó zöld/piros fény, a bekapcsolást 4x felvillanó a töltöttségi szinttől függően piros vagy zöld fény jelzi. Az akkumulátor élettartamának védelme érdekében a készüléket mindig teljesen feltöltött állapotban, kikapcsolva tárold, amikor használaton kívül van. A TICKLESS® Mini eszköznek folyamatosan az állaton kell maradnia ahhoz, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal megnehezítse az élősködők megtelepedését! Ha az állat nyakörvét otthon leveszed, javasoljuk a TICKLESS® HOME otthoni készülék használatát.
Éjszakai-fény funkció: Tartsd nyomva a gombot 3 másodpercig bekapcsolt állapotban. Az éjszakai-fény funkció során a készülék folyamatosan pirosan fog villogni, ami segít, hogy kedvenced láthatóvá váljon a sötétben. A kikapcsolásához tartsd nyomva a gombot újabb 3 másodpercig. (Ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsonyabb, mint 30%, az éjszakai-fény funkció automatikusan kikapcsol.) Az Éjjeli fény funkció használata rövidíti az üzemidőt. Töltés: Töltsd fel a mellékelt kábellel. Töltés közben a készülék automatikusan kikapcsol, és aktiválódik a töltőről való leválasztás után. Töltés közben a készülék pirosan világít, ha teljesen feltöltött, akkor a fény zöldre vált. Teljes töltöttségi szint eléréséhez töltsd kb. 2-4 órán keresztül. Egy teljes töltés várhatóan 7-14 napos működést jelent. Figyelmeztetés: Fokozottan ügyelj arra, hogy kedvenced ne nyelje le a készüléket vagy alkatrészeit! A termék akkumulátort tartalmaz, amely lenyelve veszélyes! Az akkumulátor műszaki adatai: típusa: Lithium-ion Button Cell Battery, áramellátás: 3.6V 50mAh, kémiai rendszer: Lithium Nickel Cobalt Oxide. A továbbfejlesztés keretében a műszaki módosítások jogát fenntartjuk. A 2021/19 EU és 2006/66 EK irányelvek szerint régi elektromos készülékeket, valamint régi elemeket és akkumulátorokat nem lehet a válogatás nélküli kommunális hulladékkal együtt ártalmatlanítani, mivel a bennük található veszélyes anyagok potenciálisan negatív hatással vannak az emberi egészségre és környezetre. A készülék beépített (nem cserélhető) akkumulátort tartalmaz. Ezt az elektromos készüléket nem szabad háztartási hulladékként kezelni. Ne nyissa fel a készüléket és ne szedje alkatrészeire! Ha az akkumulátort, mint veszélyes hulladékot szeretné kidobni, a teljes készülékre vonatkozóan tartsa be az országos környezetvédelmi előírásokat. A termék vízzel szemben fokozottan ellenálló (IP31), ami azt jelenti, hogy az eső nem okoz benne kárt, de a vízben való használat (pl: úszás) elkerülendő. Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt a károsodás megelőzése érdekében. Apró méretei miatt kisgyermekektől távol tartandó! A készülék hatékonysága függ az állat szőrzetének állapotától és a paraziták mennyiségétől az adott területen. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Ne takard el a készülék rácsos részét, mert azzal elfojtod a kibocsájtott ultrahang hullámokat! Műszaki meghibásodás esetén 12 hónap garanciát vállalunk.

Keresés